Jag älskar dig så himla mycket

Simon, jag älskar dig
jag kommer alltid att finnas för dig
och du kommer alltid att finnas i mig
du är det bästa jag vet och du är den
som gör mig lycklig.
Jag finns alltid i dig
Me and you
Just us two

Sunshine

Nu sitter jag är i Cypern och skriver ändå :) Min bror har internett och dator på jobbet så nu när han är på dyk instruktion så passar jag på! Klockan är närmare fem nu här nere och det är dags att åka hem och svida om till lite finare kläder för att sedan åka till Ayia Napa (stad) ikväll! Här nere bor vi på någon sårts camp som dom har byggt upp själva ute i buschen :) haha ja det låter värre än det är! Vi bor i kontenrar men det känns inte så för det är sååå mysigt! Kommer bilder :) Det ligger även på jaktmark och just nu är det jaktsäsong på vissa fåglar där så det skjuts lite här och var ;) lite läskigt kanske haha! Idag har vi dykt med dom första gången och det va AS kul. Helt underbart! Vilken känsla att ligga där i vattnet och andas. På Fredag ska vi dyka lite mer fast på ett annat ställe med mer sevärdheter! Har hört att det regnar hemma, vilket känns gött eftersom idag har det varit ungefär 40 grader här! Dock blåser det lite och då blir det ju mycket skönare och inte "så" varmt.
Men men tänker även säga att jag saknar mina pojkar där hemma sååå mycket, även fast vi messar varje dag! Ska även ringa dom idag för att snacka lite :) Mys<3


Här kommer en bild från denna veckan!


Cypern

Nu om en timma börjar jag en resa till cypern :) Därför blir det nog ingen uppdatering nu på en vecka! Jag åker för att hälsa på min bror Jonathan som jobbar där nere som dykinstruktör och jag åker ihop med min kusin Fredrik!
Noa stannar ju hemma med husse Simon så det kommer vara lite konstigt att vara ifrån honom. Men han kommer klara sig fint ihop med min älskling! Usch att lämna mina pojkar är inte kul men en semester ska bli skönt.
Älskar er mest av allt!
Och Simon, du är helt underbar och jag kommer verkligen att sakna dig!

Carpe Diem

Tänk dej en bank som varje morgon sätter in 86 400 kr på ditt bankkonto och varje kväll tar tillbaka pengarna du inte använt.
Vad skulle du göra med pengarna? Använda så mycket som möjligt förstås!
Du har en sådan bank. Den kallas Tiden.
Varje morgon får du 86 400 sekunder och varje kväll är slösad tid borta för alltid.
Det finns ingen möjlighet till kredit. Det finns ingen möjlighet att spara för framtiden.
Använd därför din tid så klokt som möjligt.
LEV IDAG


Always and forever

Simon, Simon, Simon.
Min älskar pojkvän min blivande man :)
Han är det bästa som hänt mig. Och det kommer alltid vara vi två
det känner jag ända in i djupet av mitt hjärta.
Nu har vi en liten hund ihop, och att flytta ihop står snart och knackar
på våran dörr. Det känns helt underbart att veta vad jag vill med mitt liv
redan nu. Jag har vänner som flyttar utomland, till andra städer och bara virrar,
varför? Jo just för att hitta sitt liv, för att hitta de som gör den personen lycklig.
Jag har tur som inte behöver leta mig lycklig utan redan har funnit min
lycka i en alldeles speciell människa och pojkvän.
Jag tycker det är skönt att vara trygg. Jag oroar mig inte för jobb och pengar
för så länge jag är trygg med min fina Simon så spelar allt det där andra inte
så stor roll längre. Jag säger inte att det är fel att flytta och leta nya vägar.
Men vi människor gör ju de för att vi vill uppnå lycka. Och min lycka är
min Simon och våran Noa. Och i framtiden vårat hem och våra barn/familj.
Lycka för mig är att dela mitt liv med Simon. Att få bygga upp något med honom.
Att få älska honom förevigt.
Jag älskar dig djupt inne i mitt hjärta.
You and me
Just us two




Fjällvandring

Att vandra på fjället rekomenderar jag ALLA, hundägare och icke hundägare. Luften är frisk och sitter man helt still så är det helt tyst där uppe! Och Hundarna älskar de (om man har hund) Så ni med hund, ta er tid att åka dit med vovven! Både du och hunden kommer att uppskatta de till max. Här är några härliga bilder från när vi va ute och vandrade! Noa fick ha reflex väst på sig för ifall han skulle försvinna, man vet ju aldrig och så var han ju så jäkla söt i den med.
Den oendliga stillheten är helt underbar!

Purple


Home sweet home

Nu är vi ÄNTLIGEN hemma från Sälen och dalarna :) Jag tänker börja detta inlägg så som jag nästan alltid börjar inläggen när jag kommer hem från en resa, Borta bra men hemma bäst! Det faller alltid på rätt plats! Och stämmer så himla bra! Jag älskar att åka iväg på nya äventyr och resor men inte lika mycket som jag älskar att komma hem från dom. Duscha och bara göra normala saker i hemmiljö. Visst kan man duscha när man är borta men hemma duschen är bäst! Noa har varit jätte duktig hela vägen hem och han är bara en sån lugn och harmodisk valp! Nu ligger han i sin korg och busar med en av sina flaskor som han lyckats ta sönder, han är så stolt över de :) Jag har varit små irriterad på min blivande make idag med eftersom JAG fått väldigt mycket ansvar för packningen, vilket jag inte ville men nu har han precis helt självmant packat upp allt för att vara snäll och de är sååå uppskattande! Noa hjälpte mig inte häller så mycket när vi packade i morse då jag packade ner hans leksaker och han tog tillbaka dom ;) sötnos!
Men men skriver mer imon och lägger in lite härliga bilder! Nu ska jag lägga mig och mysa med mina pojkar och därefter kolla film i våran EGNA säng<3
Noa visar upp sin tigg min :)

Här i Dalarna har vi det lungt och skönt :...

img_5494 (MMS)

Här i Dalarna har vi det lungt och skönt :) Noa trivs i skogen och han börjar bli ett riktigt busfrö :) igår va vi uppe på fjället och fikade, de tyckte han va jättekul!! Speciellt fikan! Bilden ovan är på Simon och Noa uppe på fjället. Mina pojkar!


Nu har vi påbörjat vår semester till Dalar...

img_8713 (MMS)

Nu har vi påbörjat vår semester till Dalarna :) vi kom iväg lite senare än planerat men nu är vi iväg iallafall :) vi ska antagligen vara borta till Fredag och då kommer det mycket bilder :) Noa har sin lilla egna hörna i baksätet i bussen och han värkar ju trivas mycket bra :)


Brun

Jag har kommit på att Noa är väldigt fin i brun :) Jag ville gärna ta kort på de men en valp som aldrig ligger still är liiiite svår att fota :) Som sagt, man tar tio bilder och EN blir bra! Det va lika dant denna gång :)

Skog och Natur

Noa kommer nog bli en riktigt liten skogsmulle :) Men han är så duktig när vi går i skogen! Han väntar in mig hela tiden. Det är bara så mysigt när han gillar de så mycket!

Idag tog vi lite sovmorgon  :) Noa fick si...

img_1846 (MMS)

Idag tog vi lite sovmorgon  :) Noa fick sin frukost och sedan gick vi upp och gosade i några timmar till  :) han va på riktigt gos humör idag, bara så gosig som valpar kan bli :) hihi bilderna är på min älskling för någon dag sedan :) han sover som en gris när han väl sover <3


You and me - Just us two


C & N

Man kan busa huuuuur mycket som helst utan att det blir tråkigt! För det är ju bara så kul att få komma till Carro och busa på eftermiddagarna!

Ännu mer energi och matte har ögoninflammation

Noa är 13 veckor idag och han har mer bus i kroppen än vanligt :) Man märker verkligen hur mycket mer energi han får för varje dag som går! Förra veckan skulle han sova mycket och denna veckan är det nästan bus och lek hela tiden! Lite synd dock för idag jobbade husse och jag har lyckads få något varjsing med ögonen, Dock efter lite spekulation och dylikt så har vi kommit underfund med att jag antagligen kollat för mycket in i en sväts låga och antagligen fått någon form av blåsor under hornhinnan vilket är vanligt när man gjort de jag gjort. Så det är ju inte ögoninflammation! Men ändå :) Efter lite prat med sjukrådgivarna och liknanade så ska jag inte gå ut i sol ljus utan solglasögon och helst vila ögonen så mycket som möjligt, alltså inte uppdatera min blogg ;) haha. Det roliga är att jag sa till Kalle i torsdags att tänk att inte jag blivit sjuk efter att nästan hela din familj är sjuk. (jag har då världens sämsta immunförsvar) Men samma kväll fick jag ju äta upp mina ord då jag inte ens kunde se ordentligt till sist. Jag har aldrig varit så dålig i ögonen i hela mitt liv. Det gjort så jäkla ont :( Men men så idag då när Husse jobbade och mamma inte kunde vara i ljus så fick lill killen tillbringa förmiddagen i sin korg :) Vår lille plutte :)
Det är verkligen helt sjukt hur mycket man kan tycka om Noa! Han är vår familj och jag skulle göra allt för honom. Vi älskar dig gubben! Synd bara att man inte kan säga det till honom så han förstå <3


Lite olika varianter som håller dessa äckliga djur borta


Scalibor
Kostar ca 200kr
Jag tänkte börja skriva om Scalibor, de mest omtalade fästinghalsbandet just nu. Detta är ett vitt halsband som man köper på apoteket. Detta har förändrat många djurs beteende till det negativa. Vissa hundar har blivit aggressiva, vissa hyperventilerar och visar stress. Jag har läste nyss om en hund som fått bölder och liknande av detta halsband. Detta skyddar i 5-6 månader. Men detta halsband rekomenderar jag INTE!
Läs artikeln min hund blev ett månster. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13354163.ab
Skudo Pet
Kostar ca 320kr
Detta är en helt giftfri fästingavsiare, Vad denna färstingavvisare gör är att den sänder ut ultraljud som vi inte hör som gör att både fästingar OCH loppor håller sig borta i ungefär ett år. Denna lilla dosa tål även regn och den fungerar när djuret har blöt päls. Däremot kan man inte bada med den som de allra flesta fästing Halsband/ brickor eller liknande.
Frontline
Kostar ca 330kr
Här har vi ett fästingmedel som sägs vara det mest använda färstingmedlet i världen. Och jag vet att min familj användt detta i hela mitt liv. Detta behandlar både fästingar och löss. Däremot är det ju kemikalier som hälls i nacken på djuren, Är det bra då? Och det ger mindre skydd ifall djuret badar mycket. Dock gillar jag inte hela detta att hällsa kemiska ämnen i nacken på djuret, rakt på huden. Detta är något jag INTE skulle anävnda.
Bärnstens fästing halsband
Kostar ca 6kr/cm vid ett standard(finns även lyx och liknande)
Detta halsband är gjort på naturmaterialet bärnsten och det funkar så att det blir statiskt när det kommer i kontakt med pälsen och håller då väck fästingarna. Detta halsband har fått mycket positiv kretik och det blir vanligare och vanligare. Och det är riktigt snyggt.
Tic Clip
Kostar ca
Denna lilla bricka börjar också bli mer och mer populärt men fungerar den verkligen? Vad jag har hört är det inte många den har fungerat på men jag skriver om den ändå. Brickan är laddad med bio energi som gör att fästingarna OCH lopporna inte kan lokalisera djuret. Denna bricka är helt giftfri vilket är väldigt bra, Man kan även bada med den och användning på valpar är också positivt. Den skyddar även upp till 2 år. Men bara för att mina anävnare jag känner inte gillar den så prova själva. Här är lite positiva kommentarer av denna bricka och dessa är ifrån en amerikans sida där amerikansa användare av brickan kommenterat. http://www.onlynaturalpet.com/products/Anibio-Tic-Clip/900000.aspx#ReviewHeader
Till sist vill jag bara säga att jag har hittat mycket av denna fakta från internet och lte vet jag av att ha mycket hundägare i min vänskapskräts. Alla av dessa produkter kan man även använda på katter och kattungar. Men testa själva innan ni kan säga vad ni tycker. Det kommer även att komma upp vilket av dessa jag själv väljer till lilla Noa.

Fästing medel/halsband

Vilka medel/halsband ska man egentligen använda? Vi har bestämt att vi absolut inte vill använde de vita kemiska halsband man köper hos veterinären, Scalibor heter de. Det är bevisat at hundarna blir dumma i huvudet och gör dumma saker med de på sig! Det sägs också att det innehåller nervgift som kan döda en fisk. Men sedan finns det nya ört halsband och klickande medaljonger som fästs vid halsbanden osv osv. Jag tänkte under dagen lägga in en guide om lite olika varianter på fästing medel/halsband. Vi har helt bestämt oss för att testa Bärnstens halsband! Det är helt naturligt och så jäkla snyggt!
Eller vad tycker ni?


Mer uppdatering beställt ;)

Så min lill kille fyller idag 12 veckor och är jätte stor :) Mysigt!! Idag hinner jag inte skriva så himla mycket men här kommer tre videos från stranden häromdagen :)

Blä krusbär


1 augusti (igår)

Noa börjar bli mycket mer hund nu och lite mindre valp, han börjar få lite mindre valputseendet osv :) Min lilla kille börjar bli stor! Idag efter jobber blev det att åka och bada med plutten :) Simon och jag busade med honom i sanden och vattnet, de uppskattades kan jag säga :) När han kom hem däckade han så sött! Jag älskar vår lille Noa<3

Jag älskar er mina vackra pojkar<3


Första mötet med en katt

Noa fick även sitt första möte med en katt i Värnamo! Han va lite på men tog det väääldigt försiktigt, men nu är det överstökat :)

Nya lek kamraten Sigge

Hamilton strövare VS Labrador retriver

Härliga bad bilder!


En tripp till Småland

Nu är det Måndag och arbeterna fortsätter! Men helgen har varit jätte mysig ute i Småland hos Simons morfar och kusiner. Vi åkte ju främst det för att Simons morfar hade fyllt 85 men det blev en massa kul med Kusinerna också. På fredagen när vi kom presenterade vi Noa för hans nya vän Sigge en Hamilton stövare på 1år! Gud va kul det va, är så mysigt när hundarna får leka. Vi gick även ner till sjön och Noa tog sina första simtag utmed bryggan tillsammans med Sigge! Men lilla plutten ville bara upp igen :) Sedan gick vi hem och la oss för klockan blev rätt mycket! Morgonen därpå åkte jag, Annie (Simons syster) och hans mamma Lisbeth in till Värnamo city och gick på marknad! Jag älskar verkligen marknader så det va hur uppskattat som helst av mig! Det blev även till att gå lite i affärer, blir ju inte så mycket sånt nu när man inte kan lämna Noa hur som helst. Sedan åkte vi hem och fixade oss för en god middag på kvällen hemma hos familjen Åhsbergs (kusinerna). DÄr fick vi god mat, bland annat rådjur som jag gillar! Kvällen blev lugn och mysig. På söndagen blev det sovmorgon då Noa inte gick ut förenst halv åtta första gången. Vår STORA kille! Vi började sedan dagen med att gå till sjön för att bada! Så otroligt mysigt och skönt! Noa uppskattade de till en början sedan blev han mammig och vägrade vara i vattnet själv utan jag fick sitta och hålla honom i famnen när han skulle busa i vattnet (kommer bilder i nästa inlägg), Simon lekte ju själv i vattnet så jag fick snällt sitta där med lill killen och mysa <3 Vilket jag inte hade något emot! Efter badet somnade Noa och de va rätt förståligt, han hade inte sovit frukost alls och busat med Sigge samt träffat en Border Collie tik med! Han va så otroligt söt där han låg under bänken! Sedan blev det att pallra sig hemmåt för denna gången men vi har bestämt att en resa till dit upp nu när det är varmt ska det bli! Älskar Småland, bosätta oss där kanske?
Här kommer lite bilder från helgen!
'

RSS 2.0