När jag ändå är blogg sugen drar jag en mo...

img_7807 (MMS)

När jag ändå är blogg sugen drar jag en mobil blogg med:) just nu äter jag lite mellan mål innan mannen kommer hem från jobbet! Jag har precis slängt ihop köttfärssmeten som ska dra lite nu :) funderar också på att ge bort både katten och hunden just nu! VAD jag än gör ska jag ge båda uppmärksamhet och båda ska vara runt mina ben samtidigt! Som när jag tittade in på huk i ett skåp, först kommer Noa och ska pussas och jobba sig och sedan tittar jag ner och där står Blinda och vill kela! Och nu sitter jag på köksstolen och Blinda ligger perfekt vid min fötter väldigt nära och detta gör Noa väldigt frustrerad så han går runt och intar olika positioner nära mig i mitt knä och då vidare, till och med under bordet (där han aldrig vill sitta annars) allt detta  för att han ska vara närmast och så! Haha ilandsproblem jag vet ;) men iallafall här är även ett tips på mellanmål! Världens godaste naturella musli :) gott!


Uppdatering

Jag har ett problem som är lite jobbigt :) Noa kan/vill inte sluta svälja sina leksaker! Är livrädd varje gång han äter på dom, dock älskar han att leka med dom men vi måste ta bort dom nu har jag bestämt. Han är så typisk labbe! Han har ju vad vi vet ätit upp två av Sina tömda nallar. En spydde han upp tillsammans med flera cm stora flisor av ett sylvasst märgben, kan säga att vi hade panik då plus kontakt med veterinär och Simon va till och med hemma från jobbet. Den andra bajjade han ut. Snart får vi väl operera ut något som fastnar ;) OCH de vill vi inte!

På kattunge fronten står det för tillfället still, inga bebisar ännu iallafall :) dock sker det förendringar på hennes beteende och magens utseende varje dag, Magen har nu liksom fallit ner istället för att hänga ihop med kroppen (Vilken den egentligen inte alls gjorde med hennes lilla kropp) Så ser det mer ut som att den hängen själv och liksom mer mot rumpan :) Idag kände jag att bröstvårtorna blivit en anning svullna. Humöret är som vilken kvinna som helst ;) En sekunden vill hon gosa med Noa och andra blir hon skitsur fräser och springer bort för att DIREKT därefter ångra sig för att vilja gosa. Hon är även små dampryck på mattan lite då och då. Detta var vanligt vid sista tiden av dräktigheten så vi får hoppas att det är dags snart! Snälla föd när jag är ledig säger jag bara! Inatt väckte hon mig vid halv tre typ, tre kvart innan mitt larm skulle ringa (måttligt glad blev jag ;)) Nej men anledning var att Simon stängt dörren till Toan och lilla va bajsig. Jani tänk med kattungar i magen och bajs och så får man inte klämma ut något av de. Nej men Vi har ju inte vetat hur hon beter sig med "toa" besöken mer än att hon går på låda. Men nu vet vi ju att efter bebistiden när hon börjar gå ut igen så kan vi ta bort lådan för att hon säger ju till när hon är kissig eller bajsig!

Nej men nog om katter och hundar, Imorgon är jag ledig YEY för att sedan jobba lördag söndag ;) kul? Jaja så idag ska Simon spela något viktigt vid 10 så innan dess ska jag ha lagat mat och vi ha ätit :) Ikväll blir det fylld köttfärslimpa med mozzarella :) Gott va? :) I morgon Fredag ska jag hem till Marika på kvällkväll och på dagen ska jag väl tvätta och städa lite :) kul på jul! Helgen kommer annars att bli lugn :D
Här är en bild på mina älsklings killar :)

a lonely soul

Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om imorgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns



Jag är faster :)

MÅSTE bara berätta att jag blev faster nu i fredags till en liten pojke som ska heta Aiden :) Så jäkla söt är han!

let's do it

Efter lite funderingar och övervägande så har vi beslutat oss för att Blinda nu ska få stanna inne tills den stora dagen är inne. Jag vill undvika att kattungarna skulle komma ute och därför känner jag att det är bäst så. Därför har hon nu varit inne i några dagar och jag har haft min lediga Städdag idag och städat huset samt under trappan där JAG tänkte att hon skulle föda, dock kanske inte HON tänker så? Soffan ja tack liksom ;) Nej men det hoppas vi inte. Jag har gjort iordning en liten korg med filtar och papper sedan pusslat ihop en låda över för att det ska bli ett kryp in, och eftersom vi har ett skynke för så att man inte ser in under trappen så är hon liksom ifred där. Har även ställt hennes mat utanför lådan så att hon ska vilja gå in där inne liksom, så nu är det bara att vänta, jag hoppas att vi slipper kise ungar inatt så att jag hinner köpa en typ pinpett aktig grej som gör att man ska suga ut slem från näsborrarna för att hjälpa kattungarna. Om hon nu föder när vi är hemma eller vakna vill säga.
Men som sagt så är detta min lediga Måndag efter att ha jobbat helg :) Så jag har städat och fikat lite med mormor :) Tänkte ta en tur i skogen med min lille prins nu! Ska bara sära på honom och Blinda först! Busar!
Blindas kryp in :)
+ två gamla bilder på våran mys fia!

Kanske dags att lägga in ett inlägg och da...

img_9599 (MMS)

Kanske dags att lägga in ett inlägg och dagen till ära ska jag berätta att våran katt Blinda tyvärr är dräktig! Grejen med lillan är ju att hon blev lämnad kvar i detta huset vi hyr nu, dom som bodde här lämnade allt från möbler till katten! Så efter att hon varit ute i 6 månader varav vi bott här i 4 så kom hon till oss för att få mat, (katthemmet matade henne innan men slutade) vi beslöt oss för att vi som ändå ville ha en katt kunde ta hand om henne, och då var hon redan dräktig såg man på henne! Nu har vi haft henne i tre veckor och vill inte slänga ut henne pågrund av dräktigheten så därför gillar vi läget! Hon ska däremot steriliseras direkt efter förlossning för att undvika mer katter! Vi ska häller inte behålla nån av kattungarna! Men djurvän som jag är har jag nu räknat ut att det är mindre än 3 veckor kvar och idag när jag kände på magen så kände jag ett liter foster! Så himla mysigt ändå! Ett litet liv där i magen! Bilden är från idag på Noa och Blinda


Hur kunde jag glömma?

Vi har ju även en liten katt som bor hos oss nu för tiden!
Blinda heter hon och de döpte vi henne till eftersom hon är blind på ena ögat!

Sol, blåst, SNÖ?

Exakt sådant väder är det idag, vår vind och solsken och lite små varmt och små små snöflingor som seglar ner från himlen i tid och otid ? :S Men men, dagarna har ju ändå varit rätt fina de senaste veckorna tycker jag, synd att klaga! Jag är dock väääligt kass på att uppdatera, Men jag jobbar hela tiden och när jag är ledig, som idag, så måste jag städa huset och fixa hemma och umgås med pojkvän samt hund. Förra helgen var jag ledig lördag söndag och då åkte vi för att hälsa på Simons släkt i Värnamo. Jätte mysigt! Vi firade lite födelsedagar och så sen åkte vi för att kolla på Lisbeths och Anders kusin som sjöng i en kör. Kören sjöng typ väldigt höga toner och ord på latin, vet ej vad det kallas och det är inte alls min sorts musik men självklart va det skitkul att kolla på :) Jätte duktiga va dom! Sedan åkte vi hem och veckan fortsatte med jobb, vart ledig i fredags och då va vi på gekås hela dagen och handlade sånna roliga saker som tvättmedel, toa medel och liknande! Lite kläder hittade jag med bara nödvändigt rätt tråkigt:) På kvällen grillade vi hemma hos Simons föreldrar första grillningen för iår :) Gott!! I Söndags kom mamma hem från Indien som hon har varit i i tre månader, men vi hann bara ses en liten stund för sedan åkte vi hem eftersom Simon skulle jobba idag. Och idag då så har jag städat och lite så, gjort lite påskfint! Nu snart åker vi in till fyllinge till Francis och käkar sedan tar vi med hans dotter på cirkus i Eldsberga! Blir hennes födelsedags present! Lill tjejjen blir ju 5 snart! Och imorgon blir det ännu mer jobb!
En ny bild på mig ;)

RSS 2.0