Full fart i snön

Tvingade ut mig själv på en runda med hunden trots att det gör ont i magen av att gå, men jag fick så dåligt samvete av att han gnällde när han va tvungen att ligga inne :( Dock behöver jag inte roa han så mycket eftersom när det är snö så roar han sig rätt bra själv ;) Han kutar fram och tillbaka i snön hit och dit! Och jag gick bredvid som en handikappad och försökte knäppa något bra kort på lill killen (som knappt stod still):) Dock fick jag frisk luft och nu ligger Noa och myser bredvid mig i sängen igen, trött och nöjd! Jag sitter och längtar tills jag har tid och pengar för att köpa honom ett nytt halsband och en hundsele! Samt en klicker för att börja klickerträna honom! Ska bli så himla kul! Men men här har ni tre bilder på min buse!

Read it

Jag ursäktar för min otroligt dåliga uppdatering, men som jag i förra inlägget skrev så kom Frida på lördagen och eftersom vi inte sätts på ett halv år så fanns ingen tid för uppdetering. Vi käkade tacos och gick ut en runda med Noa på lördag kvällen och lite så.
Sen kan jag ju berätta att när jag vaknade natten till söndagen så hade jag kramper i magen, jag kunde inte sova mer den natten och detta fortsatte och sedan på söndag förmiddag fick jag feber så jag fick snällt åka till vårdcentralen och dom trodde att det kunde ha med blindtarmen att göra, och sen har det fortsatt med lite mildare kramper så jag har inte jobbat nu måndag och idag tisdag. Men jag har bestämt att jag måste åka dit imon. Ska ringa doktorn idag också och se vad dom säger.
Det är sådana här dagar man vill att mamma ska vara inom en telefonlurs avstånd från mig, men inte ens de är hon! Jag skrev ett medelande till henne som hon KANSKE får denna veckan :(
Man vet inte vad man har förens det inte finns där mer.

Sedan för att uppdatera lite med Noa så drog han ut en rätt tjock tråd av sin leksak idag och svalde halva innan jag uppfattade de, då fick jag lite snällt dra ut denna tråden. Tog sedan undan leksaken och ska göra den lite Noa säker. Sedan lekte han snällt vidare med en annan leksak och jag låg och vilade i sängen, därefter hör jag hur han vill kräkas och går upp för att "hjälpa" honom ifrån min RENA matta ;) Dock kom SMÅ bitar av den andra leksaken ut! Simon vaknade ju till liv när han hörde Noa kläkas och vi bestämde oss för att slänga alla halvt söndriga leksaker och helt enkelt köpa nya framförallt hela.
Här kommer det in en bild från förra veckan på mig och den inte så lilla killen längre:)

I'm a goddamn coward, but then again so are you

Idag är det lördag och jag vaknade jätte tidigt :) Frida kommer idag :D hon har precis kört från Unnaryd så jag måste på en timma göra mitt bästa för att fixa till där ;) plus att få upp pojken ur sängen och fixa mig själv :) Igår va Åsa över och åt middag och snackade skit! Älskar att umgås med dig! Kan ju försöka slänga in ett lite mer inlägg imon eller något! Här får ni en bild iallafall!

Is

Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med,
det handlar om att finna den man vill vakna upp med.
Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med,
det handlar om att finna den man inte kan leva utan.
I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen.


Snö är roligt

Noa älskar att vara ute och leka i snön :) Imorse blev det lång sittande vid datorn medans sambon sov ut, vid kvart över ett slet jag upp han från sängen och tvingade ut han på en lite längre promenad :) Så himla mysigt! Kameran åkte med så det kommer nog upp lite bilder så småningom. Ni får tre på Noa i detta inlägg :) Solen sken och jag gick hand i hand med min blivande man :) Sedan åt vi lite och jag somnade faktiskt en stund efter de. Mådde lite illa :/ Blev väkt vid fem och då åkte vi in till Halmstad och åt middag med min bror Jonathan och min kurin Fredrik. Mysigt! Sedan åkte vi hem och jag kollade på Wallander. Imon har jag sovmorgon till 13 och ska det första jag gör nappa två flask lamm! Kan ju säga att min design snart kommer ändras och det är på tiden va? ;) haha Men men här kommer tre bilder på min stora pojke!

Kontrast


Oseriöst inlägg

Första oseriösa inlägget då. Men man måste göra något för att det ska vara kul! Haha nej men osäriöst och oseriöst, vill bara inte vara så sken helig i bloggen ändå!
Klockan är nu halv två och jag tänkte hoppa i säng men tänkte bara visa min mys outfit innan den åker av. Älskar mina shorts och pojkvännens tröja, vilken tjej gillar INTE pojkens tröjor?

Carro och Noa = Sant

Noa är nu kär i Carro har vi kommit på, han beter sig som en liten pojke som försöker impa på en flicka! Alttså allmänt retig och stör henne heeeeela tiden :)
Jennifer spenderade kvällen här hos mig och Vi har varit ute med hundarna och käkat mat! Det blev även chips mys i soffan till the blinde side. Helt okej fredag kväll! Kul att umgås lite på tu man hand också! Var längesedan vi kunde sitta och snacka skit en hel kväll! Vatten bredaren har varit sönder här idag men nu är äntligen den lagad också! Willy var över och fixade de och pratade en stund :) Egentligen har jag inte mycket mer att säga, Bilderna kan säga destå mer!

Hej mitt vinterland.

Tycker det är så mysigt med snö, dock gillar jag inte riktigt att den kommer nu i slutet av januari. Sa till Simon innan idag att den borde kommit vid jul och kanske försvunnit nu. Att komma nu är lite väl sent eller hur? Dock är det ju aldrig fel att ta lite bilder när det nu ändå ska komma :) hihi Vi har faktiskt rätt mycket snö nu!
Imon kommer Frida så då blir det nog ännu mer bilder.
Aja bäst att passa på





Du är inte kvar.

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans
Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur
Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls
Jag saknar dig
K<3


white snow

Usch är verkligen inte på topp idag känner jag, inte så konstigt då begravningen är idag. Men den kommer bli fin!
När jag vaknade idag var det snö ute och jag gick en runda med lillen och tog lite kort. Jaja, nu ska jag fixa lite här hemma tänkte jag. Men kommer nog som vanligt farsta vid datorn. Plus att min lilla killa precis la sig hos mig! Dock måste jag damsuga :) Kommer få träffa min fina kusin idag med! Igår firade vi Simons farmor ju och så jobbade jag ju på dagen, hade ett mycket trevligt jobb då jag plockade ut bajs ur alla fåren :) Dock var det en rätt soft dag ändå. Hade inte så ont av de! Det kom även 6 nya lamm igår :) tre tvilling par! Ville ta med mig ett hem <3 så söta ju! Jaja insåg att jag satte på plattången för ett tag sedan och jag får väl helt enkelt gå och underhålla den en stund och kanske äta frukost sen.. Dock va min man uppe till kvart över 6 i morse så kan lär väl inte vilja äta med mig.
Men men här är två bilder från idag!

Snö

OH NO! Nu har snön angripit oss igen :/ Så då får man räkna med slask imon? Tur att vi ska vara inne i stallet hela förmiddagen vad jag vet nu! Klockan är nu tjugo i tio och jag tänkte dra mig till sängs! Har varit rätt trött nu de senaste dagarna på kvällarna. Behöver en helg ;) I helgen kommer ju Jennifer(kusin) ner också, tyvärr under tråkiga omständigheter men ändå! Och på lördag kommer även Frida hit! Fyfan vi har inte sätts sen jag precis fått Noa i juli :S Dåliga bästa vänner där tycker jag! Vi som var konstant hela sista terminen har inte sätts på flera månader! SKÄRPNING!
Men men här är då lill killen och stor killen på bild <3


Min tonåring!

Noa är verkligen i en period nu! Men det går väl över, även om han är väldigt jobbigt just nu så är han också väldigt väldigt kelig! Han vill vara nära precis heeeela tiden. Och eftersom jag inte är hemma med honom på dagarna så blir han alltid lite extra när jag väl kommer hem sen. Då är det bara matte som gäller! :) Idag blev det ju jobb igen! Fan vad jag älskar att jobba! Tycker så synd om Simon som sitter hemma hela dagarn! Sen älskar jag ju kor med så jag älskar verkligen att jobba med dom :) Idag kom även de första lammet! En liten Bagge! Så söt, och snart växer han upp till en huligan i stallet! Tyvärr är jag nog inte kvar då :/ Men men, lifes goes on! Imon fyller Simons farmor år så efter jobber så Kanske vi ska in där ifall hans farfar mår lite bättre än idag! Ska isåfall bli mys, och om inte tänkte jag fjäska in mig till stan ändå för när jag köpte mina jeans på gina igår så hittade jag en annan grej som inte kan försvinna från mitt huvud. Och som tur är så har jag presentkort så imon eller fredag så är den MIN! ;) Har föresten hittat lite av min stil nu på en hemsida som jag ska börja beställa hem kläder ifrån. Dock måste jag få lön eller liknande. Så på min lista just nu är kläder, Den saker på gina och även en till hemlig sak som kostar runt 1500 :( Anledningen till att den sista saker inte kommer upp på bloggen är för att Simon inte ska veta vad de är ;) Men men nu ska jag kolla sveriges mästerkock :)
Här är även en bild på Noa när han gör sådär med öronen, här gör han olika på varje och ni ser ju skillnaden själva :)


Tisdag

Idag har jag varit ledig från jobbet pågrund av att jag på morgonen skulle till doktorn och därefter på en kalvnings kurs! För er som läser och inte vet så jobbar jag med kor på en avelsbesättning med limousine kor & tjurar. När jag ändå nämner de så blir det nog ett nytt jobb inom en snar framtid, men det kan jag berätta om lite längre fram :) Men så idag gick jag på kurs och även nästa tisdag är det kurs, då om dikalvens hälsa! Intressant intressant :) dock kan man inte vara så känslig i detta yrke då det är väldigt mycket bajs och så, samtidigt som kurserna inte visar de trevligaste bilder på livmoder framfall eller bara en vanlig kalvning(förlossning). Men men efter de har jag bara varit hemma och imon blir det jobb igen! Hoppas att denna lilla uppdetering blir bra till imon :) För nu är det dags att fodra hund och pojkvän!
Min buse med en av alla HANS pinnar ;)


I love my shirt

Brukar inte skriva om kläder och sånt även om det ingår i mitt intresse, kanske ska börja skriva lite? Jag har ju börjat skriva om min vardag så därför kanske jag ska de :) Men men idag ville jag bara visa min fina tröja som jag är riktigt nöjd med just nu. Jag köpte den två dagar efter Jul för ett bra pris, och den är lite stickad och sedan på utsidan är den sprejad i silver! Riktigt sygg med något armband eller halsband till! Jag är ju även en riktigt smyckes fanatiker! ÄLSKAR verkligen smycken. Så de passar perfekt!
Här har ni den!

Snabbuppdatering :) dagen gick fortare än ...

img_2127 (MMS)

Snabbuppdatering :) dagen gick fortare än planerat så tyvärr hinner jag inte lägga upp dom bilder och texter jag ville :) men men imon är det ju jobb igen så efter jobbet gör jag de kanske :) nu sitter vi här med varsin glass med stekt banan :) jag la på lite choklad sås så det såg snyggt ut och jag kan säga att det inte ser lika snyggt ut nu när jag dränkt glassen med choklad ;) hihi vi sitter uppmysta i soffan med filt och ska kolla Åsa-Nisse med :) mys kväll!


Tjurar

Idag är det Söndag och Ariella har ju som sagt sovit här inatt! Tjurarna som går utanför våran tomt är nog höjdpunkten här ute. Hon vill gå ut och kolla på dom hela tiden. Vi var ute en stund igår och kollade på när Willy gav dom mat och sedan gick vi ut en stund nu precis och kollade på dom. Lite efter ett ska vi köra hem henne igen och sedan åka till min farmor för att äta middag! Mums! Blir nog min favvo, Kok korv och "troll" sås :) Så hette de när jag va liten och även nu! Älskar de!! I eftermiddag tänkte jag slänga ut alla jul saker! ÄNTLIGEN! Har ju verken orkan eller hunnit pågrund av sjukan och liknande! Men däremot när jag vaknade i Fredags hade allt halsont försvunnit!! :) Så jäkla gött! Dock är hostan kvar men det kan man ju leva med! Aja kanske skriver om något intressant ikväll! Tänkte visa en snygg tröja som jag köpt!
Ha en underbar Söndag!

Blev fel i inlägger här kommer den mysiga ...

img_7390 (MMS)

Blev fel i inlägger här kommer den mysiga bilden från i morse!


Bilden är från i morse! Vilket mysigt väde...

Bilden är från i morse! Vilket mysigt väder det är idag!:) jag är nu påväg hem från Varberg, har varit på Munkagård för att Simons pappa skulle köpa ankor :) vädret är ju underbart! Hinner jag så ska jag gå en runda och fota idag! Vid två kommer även Frasse och lämnar Ariella som jag ska vara barnvakt åt :) ikväll blir det även tacos hemma hos Simons föräldrar! Mysig lördag helt enkelt :)


Tre presenter!

Här är tre presenter jag fick i födelsedags present! Blev superglad! Just kandelabern har jag önskat mig jätte länge och älskar verkligen levande ljus! Har tretton standardljus som jag tänder nästan varje dag :) Nu ännu mer för kandelabern :)
Och så har jag dille på blåbär :) Så TACK mormor :)

Hallandsposten i tre månader till!! YEY!

I julklapp fick jag och Simon tre månader gratis hallandsposten av mormor och idag när jag hämtade posten fick även JAG de i present av laholms kommun för att jag är nyinflyttat :) Så himla bra! 6 månader gratis!!

Torsdag med knivar i halsen.

Idag vaknade jag och hade feber och halsen ska vi ju bara inte prata om :( Har suttit en stund vid datorn nu och funderat på att äta något, känns dom inte så kul när jag inte kan svälja :( Så idag ska jag inte göra mer än att försöka bli frisk!
Imorgon blir det antagligen jobb igen om jag ej har feber ikväll och sedan på kvällen ska jag isåfall vara med Åsa också! :) Så HOPPAS HOPPAS att allt blir bra! Så lördag ska jag vara barnvakt åt lilla Ariella :) Ska bli jätte mysigt!
Men men, ska försöka ta lite mer bilder på Noa och lite så med, dock är vädret räligt just nu och därför är lusten på noll!
Men klockan är ju halv två nu så jag ska väcka denna sömntutan iallafall!
Fattar inte hur man kan sova så länge?


Recept

Okej, jag ska nu bli så himla tråkig att jag ska prata om recept. Jag själv ÄLSKAR att läsa om recept och testa nya maträtter! Så det är egentligen inget fel med att skriva om recept. Känns bara som att jag försöker vara märkvärdig. Men så är faktiskt inte fallet idag, men igår lagade jag ju köttbullar och testade ett nytt recept som jag inte hört om innan och tyckte därför det va lite kul :) Och det blev så otroligt gott och jag tror det är för att jag gjorde dom som jag gjorde och JUST de två ingredienser som jag aldrig använt mig av.
Sambal oelek & Fetaost
Smaken blev origentalisk på ett mycket gott sätt! Dom blev inte så starka som jag trodde först utan sambal smaken blev perfekt.
Jag rekomenderar verkligen att testa.


Sedan tänkte jag berätta hur jag gör mina köttbullar (mammas köttbullar) för dom som inte vet hur man gör och vill testa. Jag höftar alltid med måtten.
Jag börjar alltid med att koka löken med vatten, köttbuljong och typ grillkrydda.
Sedan har jag i ströbröd och låter de kallna.
därefter blandar jag i allt ihop med köttfärsen & ägg.
Igår tog jag ju då även fetaost och sambal sist.
Hoppas ni testar de goda smakarna

9 januari

Idag vaknade jag av feber mitt i natten, somnade knappt om kändes det som och vaknade med skit ont i halsen. Hade verkligen sätt fram emot att jobba. Så jag blev arg och ringde läkaren åkte dit och fick reda på att det va virus och att det antagligen höll på att försvinna. Dom tyckte att jag inte skulle jobba idag, men om jag slutade ha feber kunde jag jobba. Jag har bestämt att jag ska knarka tabletter och gå till jobbet imon. HUR jag än mår. Jag klättrar liksom på väggarna här hemma. Känner mig som en jävla mat kärring, för det ända jag har gjort nu i flera veckor är att lagat lunch och middag HEMMA :( Vill göra något annat liksom. Jonathan var över här idag med! Jätte mysigt! Jag lagade feta ost köttbullar med potatis mos :) Han åkte nu precis och jag tog en dusch för att nu krypa ner i sängen! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA, låt mig sova hela natten utan att vakna av att halsen värker eller av att jag kallsvettas! Vill vara pigg med energi imon när jag ÄNTLIGEN ska jobba :)
Jaja, det kom Snö idag med! Hoppas det ligger annars tycker jag det kan bli vår!!! Hörde att det är en storm påväg in också! Fy blä! När ska detta växlande väder kommer till ett slut?

Här kommer två bilder på min lille älskling!! Det roliga med Noa är att han verkligen har två looks ;) Den ena har han lite speciella öron och den andra är han normal. De speciella öronen kommer oftast efter MASSA bus och så ser han bara sådär förvånad ut. Liksom jaha vad gjorde jag nu? :)
Den första bilden visar dessa "speciella" öron och den andra helt normal.



3 månader utan mamma

I lördags åkte mamma iväg för att tillbringa ännu 3 månader utomland ihop med Lasse. Och idag landade dom i Indien, Min skadeglädje slog till när jag hörde att Indien drabbats av snökaos ;) Hoppas iallafall ni får en underbar resa och fint väder igen :)

Du kan resa jorden
runt och leta efter
något du saknar och
återvända hem för
att hitta de.


Jag älskar dig mamma<3


Jag tror skålen har krympt en aning ;)


Livet

Ibland liksom hejdar sig
tiden ett slag
och någonting alldeles
oväntat sker.
Världen förändrar sig
varje dag
men ibland blir den aldrig
densamma mer.


Underbart

Naturens verk är dom finaste verken.
Den kan ingen påverka.

Mina pojkar<3

Helt utslagna i sängen <3 (Noa som inte ens får vara i sängen)

20 år idag :)

Igår fick jag två röda paket med två röda saker i av Älskling!

Min födelsedag och solen skiner!

Vad är då inte bättre än en promenad i det vackra vädret? Och efter som vi bor i skogen så är det ju bara att gå utanför dörren :) Efter en mysig runda med pojkarna och busade Noa och Simon lite mer i trädgården :) Nu ligger båda helt utslagna i varsin säng! <3 Ikväll blir det att äta ute med Mamma och Lasse för att fira min dag! Jag blir ju ändå 20! Dock är inte halsen bättre så det blir en lugn kväll. Igår firades jag, Emelie och Elsie med massor av vänner på Wild west! Sedan for vi hem till Emelie, jag tog det lugn och åkte hem i någorlunda tid!
OJ nu kollar jag ut genom fönstret och ser hur fin himlen är och måste därför springa ut och föreviga den!
Ha det bra!

Huset utvändigt :)

I detta huset bor jag och Simon i nu :)
Huuuur mysigt som helst!

Spider

Åren går in i varann
och jag inser att tiden är kort
Årstiderna smälter samman
Och jag vill minnas det
jag en gång glömde bort

Och du som gått vid min sida
säg mig, verkar jag tyngre nu
Jag har varit så trogen, det jag tror på
och hållit på förlåt som längtat ut


Juli - december

2 månader - 8 månader
Guuuud vad han har växt <3
Känns som att det va igår vi fick hem dig!
Gemför hans knuta, på andra bilden ligger den under honom :)
Lilla Noa!!

Frost på nyårsafton

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, fick ett jobbigt samtal innan av min mor. Men jag skrev av mig lite om de inne på andra bloggen. Här ville jag vara munter! http://sabineholmstrom.blogg.se/

Därför lägger jag in lite bilder på min stora buse ifrån nyårsafton! Det var ju frost och sol på förmiddagen så jag passade på att fota lite. Nu när jag tittar tillbaka på bilderna så ser jag hur fruktansvärt stor han har blivit. Min lilla Noa. En trotsig tonåring! Springer efter än vart man än går och biter i moppen när man städar!! Busfrö!
Jag insåg också hur fin jag tycker han är i frost landskap.
Ibland gör Noa saker som får en att bara le innom sig. Hur otroligt söt han är när han inte kan förstå vad som händer. Som idag när basen va på och vi spelade musik så stod han och kollade på basen (som vibrerade) och kunde inte förstå vad den gjorde, han vred huvudet från ena sidan till den andra och tittade sedan fundersamt på mig. :)
Och eftersom jag ändå lägger upp bilder från nyår så minns jag en sak han gjorde då. Alla pinnar på marken satt fast på grund av frosten och han sprang till varenda pinne och försökte fatta varför dom satt fast. Han blev lite frustrerad där ett tag :)
Noa blev även lite små vuxen i mina ögon den dagen då jag förståd att det inte var långt kvar tills han blev vuxen. Tiden går ju så jäkla snabbt med dessa jyckarna!! Men men, Noa som vi ska träna i sök träningar, sök efter vilt och liknanade började själv söka ett spår. Han följde de en sväng och jag var såååå stolt över honom! I Vanliga fall brukar han inte ens ha tid eller ro att använda nosen, han kan sitta en cm från en pizza och kolla på mig, han förstår inte vad han sitter liksom. Hade han bara luktat en gång då hade jag ju kollat på pizzan ;) Men men, efter en stunds sökande så hittade han en stock som jag försökte mörda och DÄR återgick allt till det vanliga busiga valp beteendet! <3
Aja nog pratat för idag! God natt alla!

Äntligen äntligen äntligen äntligen har vi...

img_8049 (MMS)

Äntligen äntligen äntligen äntligen har vi fått internet! Simon är just nu påväg för att hämta dator och skrivbord!! Men Ikväll ska jag banne mig uppdatera med bilder! Så jag varnar för bild bomb!!!! ;)) mer uppdatering om mig senare också! Min förkylning som vägar ge sig ;) men men Noa vinkar även hej till er!


RSS 2.0