Jag är ingen särskild medan du är underbar!


Älskar er min fina pojkar


Jag älskar dig och jag saknar dig varje dag

Satte mig och läste igenom pappas minnes album ifrån begravninge, det är första gången jag orkat läsa de. Usch va jobbigt det var! Det gör så ont. Men jag ska tänka på pappas vers som han själv valde innan han dog. Den som lästes upp på begravningen och även satt på dödsannonsen.

Den dagen jag går
för att ej vända åter
Jag vill att ni minns mig
precis som jag var
Det blir bara värre,
mina kära om ni gråter
För inget kan ändra
det öde vi har
Den dagen ni står här
och kanske saknar mig
Jag vill att ni lever
och livslusten har
Mina älskade kära
Jag vill att ni vaknar
och "lever" de dagar,
den tid ni har kvar

Mys i skogen och på stranden

Här kommer bilderna från både stranden och skogen, (olika dagar)













Knack knack

Våren knackar på våran dörr ännu en gån i livet. Solen lyser var och varannan dag och jobbet fortsätter och när jag har fritid så använder jag den till att mysa med min hund, pojkvän samt nära & kära. Därför blir bloggen lidande men jag uppdeterar när jag känner för de och jag har faktiskt endel bilder att visa nu :) Lördagen för två veckor sedan var en så fin lördag, det va den senaste gången jag uppdeterade och då var jag, Simon och Noa i skogen och åt frukost. Bilder kommer! Så himla mysigt! I samma veva, om det var Måndagen efter så hade vi lite mys vid stranden! Tänkte ha en liten bildbomb idag! Men men, idag är inte hälsan på topp men jag kämpar på och har jobbat samt varit ute med min STORA pojke, som nu är 10 månader och lyfter på benet när han kissar :) Dock är han även inne i en trots period :) men men lillen är hur älskad som möjligt så han får gärna trotsa :)Men men nu är iallafall våren här! Så alla är nöjda och glada :)

Men vi har ju iallafall precis varit ute och gott jag och min lilla kille, den stora är faktiskt och jobbar:) trevligt trevligt! Insåg idag att jag bor bredvid ett stort riktigt fint naturesarvat och tänk vilken tur med tanke på att jag har hund! Älskar att vara ute och gå rakt in i skogen på fina vägar och bara njuta tillsammans med min lille man! Man har det lite bättre än man tror ibland :)
Det är nu dags att förbereda kvälls maten!
Här är iallafall bilder från idag!

Tre bilder

Här kommer tre bilder, och lite till ;) haha nej men jag är så grymt sugen på att käka frukost ute i naturen! Varm oboy, mackor och bara vara. Men sen är det ju bara jag som är uppe kl nio en fredag morgon när man är ledig!!! Men vädret är ju såååååå fint! Dock kommer min mormor och morbror hit idag med och huset ser förjävligt ut!!! Dubbel plus att jag har beställt kläder ifrån HM :) fina sommar kläder! hihi Aja såhär ser just nu mitt liv ut, pojken sover, hunden vilar och jag tittar på det fina vädret genom förnstret!

RSS 2.0