Äpple


Noa finast i världen

Vi har varit på hundpromenad i söndags! Det va jätte kul och hon som "håller" i det kallas "Eldsbergas cesar" (han som kan prata med hundar) Och JA hon va jätte duktig, men men det va iallafall massor med hundmänniskor som träffades och så släppte vi alla hundarna, Det va stora, små och valpar :) Jätte mysigt! Dock började det regna väldigt mycket och då fick vi ta skydd under skogen :)
Dock har jag nu fått höra att Noa är lik en golden för att han har för stora öron, först blev jag ju lite "aha okej" typ men när jag tänker efter så skiter jag fullständigt i hur icke ras typisk han är! Han ska få gå på en utställning ändå! För mig är Noa världens finaste! Hur stora öron han än har!
Min sötnos!




Jag älskar landet

Härom dagen va vi ute och mös/busade ute på åkern och då insåg jag hur mycket jag älskar att bo på landet! Bara kunna släppa ut sin älskade hund i trädgården och ta en runda på åkern :) Här är några bilder från i förrgår!

My baby is big now

Gud va stor min älskling va när jag kom hem ifrån Cypern! Noa som är hela 17 veckor nu :) Han är även en mycket duktig kille. Han börjar även se ut mer som en "hund" och har gått ifrån sitt "valp" hull / utseende, Han är väldigt opetionelig då öronen och benen växer men ingenting annat :)
Tänkte lägga in lite bilder från idag!

RSS 2.0