Iår (eftersom jag är hund ägare) så har ja...

img_1030 (MMS)

Iår (eftersom jag är hund ägare) så har jag köpt en ljus lykta som man släpper upp i luften och även tomtebloss! Inte för att jag brukar köpa fyrverkerier då jag inte är så värst förtjust i smällandet, eller jag gillar det inte alls! Däremot är min älskade kille ett fan av de så jag hoppas på att tomtebloss samt ljuslyktan nöjer honom iår. Detta är ju även Noas första nyårsafton, jag är lite nervös! Tänk om han mår jättedåligt! Bara för att inte jag smäller så betyder det ju inte att han kommer bort från grannar och dyligt! Och ifall han ni inte har ont av det så är det ju super! Fast då finns det ju massor av andra stackars hundar som lider! Så mitt tips till er som bryr er om hundarna: Köp en ljuslykta och gräv ner smällarna!


Mina fina killar!  Jul ledigheten för min ...

img_7832 (MMS)

Mina fina killar!  Jul ledigheten för min del fortsätter till den 2 januari! Ska bli skönt att få göra något vettigt på dagarna igen! Innan dess är det nyår, och eftersom vi har vår lilla kille så blir det nog att vi iallafall tillbringat 12 slaget hemma! Innan dess firas nyåret med fina vänner! Vi vet ju inte ännu hur Noa reagerar på fyrverkerier, :/  Imon blir det att städa hela huset, mys!


Noas första julafton


God jul


Dålig uppdatering?

Okej, just nu är det lite jobbigt att uppdatera då jag endast kan skriva från mobilen då vi inte har internett! Och mobilen är kass på att ladda upp bilder vilket sänker värdet på inläggen ännu mer! Men jag ska försöka skriva mer inlägg och jag ska försöka med att få upp bilder! Dock ligger nog Vårat internet på brevlådan ni och är påväg hit! Och sedan i julhelgen ska jag försöka låna någons dator så att jag kan uppdatera med bild :) julen är ju så mysig och jag kan inte dela med mig den i mina bilder :( tyvärr sänker de mitt intresse för att ta bilder med när jag inte kan visa dom för någon! Men men här hemma i huset har vi en liten tonåring just nu! Han smyger upp i sängen vid 5-6 snåret varje morgon då han vet att vi sover! Nu har jag börjat vakna och putta ner den lilla sötnosen! Lakanen blir ju så jäkla håriga!! Det räcker väl att vi måste sandiga stup i kvarten I huset? Nu började min mobil visa lågt batteri så det är väl dags att avrunda! Ska försöka ladda upp lite bilder på hårprodukter som gör mitt hår just nu! Helt underbara! :)

Kram


RSS 2.0