Fredags mys eller fredags bus?

Idag blir det nog Fredags bus! För ikväll kommer mina favorit flickor hit och dricker vin och kanske lite mer :) jag bjuder på middag och lite så! Efter de drar vi nog iväg någonstans tror jag :) städad hela huset har jag också gjort idag! Känner mig duktig, har även lagt på en ny duk och lite så! Hihi men men nu ska jag sminka mig lite innan Elsie och Emelie kommer! Efter de droppar Emma och Mathilda in också!:)


Livet i skogen

Jani, livet här ute i Vårat hus fortsätter! Vi trivs hur bra som helst, dock har vi inget internett ännu och därför blir min uppdatering lidande. Mina dagar ser lika dana ut just nu också, jag går upp sju börjar jobba åtta sedan jobbar jag hela dagen och efter de är det dags att laga mat, städa lite och umgås med mina pojkar! Vi bor fortfarande lite i lådor! Dom ska bort nu innan lördag då jag ska ha besök av mina flickor:)


Angående Noas veterinär besök så gick det bra och vi fick diet mat till honom som han ska äta i två veckor. Funkar inte de så ska han gå på antibiotika. Dock har han inte fortsatt att kräkas så det värkar bra! Han börjar även få tillbaka sitt "hull" som han tappade under kräk perioden!

Annars så planeras de inför julen och annat! I helgen är det första advent och jul pynt ska upp! Jag tänkte även smyg baka lite i jul stil ;) hihi! Nej nu ska jag laga lite mat och duscha innan Simon kommer hem ifrån gymmet!


Veterinär

Usch vad jobbigt när djuren blir sjuka! Noa har kräkts från och till i två veckor och haft diarré var och varannan dag!:(( så nu tar vi hjälp av en veterinär för att få lill killen frisk!

Nu har vi ju flyttat med och en kväll när vi låg och kollade film i soffan kommer Noa lite så halv slött, nonchalant lägger trött upp ena bena sedan andra och så vidare så drog han sig upp i soffan och brädde ut sig samt somnade lite halvt degigt :) hihi


10 år äldre på en dag?

Idag känner jag mig 10år äldre! Först jobbade jag hela dagen, sedan kom jag hem och lagade mat och diskade! Sedan kom Magnus hit och hjälpte oss hänga upp lampor och tavlor! Nu har jag precis diskat upp efter maten och tagit ut min helgskinka från ugnen :) dags att sussa lite innan klockan ringer igen imon! Jag kände mig ju inte jätte kry idag och behöver nog vila lite!


5år med min Simon igår<3

Igår hade jag och älsklingen 5år! Vi firade i söndags med god mat. Igår bara mös vi och hade det skönt! Tänk att fem långa år har gått sen vi satt på min uppfart till huset och väntade på Simons far :) tänk va små vi va, 14år. Och nu har vi flyttat ihop och har en liten hund på 6månader! Allt är helt underbart och jag älskar att vara i Simons närhet! Han har funnits där i goda och dåliga tider, och mer tid ska det bli! Jag älskar dig min lille mullvad ;)


My life

Alla de dagar som kom och gick, inte visste jag att de var livet!


Värnamo mys

Igår sov vi första dagen i Vårat underbara hus! Vi fick upp alla möbler och nu återstår bara att fylla dom ;) dock pajade 3 bilar på dessa två dagarna tyvärr, två av dom lagade vi och den andra är kaputt! Idag är vi i Värnamo och hälsar på Simons kusiner och sånt mys! Vi vaknade nyss på soffan här hos hans morfar efter att vi somnade lite efter lunch. Vi är helt slutkörda! Stackars Simon som får köra hem sedan ikväll! Men men nu ska vi ut i det fina vädret!
Bilden är på Vårat kök igår kväll!


.

Underskatta inte dig själv
genom att jämföra dig med andra.
Det är våra olikheter som gör oss unika.


RSS 2.0